donderdag 27 mei 2010



zie je ook uit naar de wereldkampioenschappen voetbal, ben je ook helemaal enthousiast voor de tv, probeer je je agenda helemaal zo te plannen dat je zoveel mogelijk van de wedstrijden kunt zien..? of zijn er andere dingen in je leven waarvoor alles aan de kant moet, waar je je helemaal voor inzet?
god vraagt dat enthousiasme ook... stel je voor dat we met dezelfde inzet bezig gaan om iedereen om je heen van Hem te vertellen, mensen om je heen te helpen, al je tijd daaraan te besteden? Wat zou het veel kunnen veranderen!
In de bijbel zegt God dat Hij graag wil dat we zijn als druivenstruiken, wijnstokken, die vrucht dragen, steeds meer en groter. een wijnstok moeten goed verzorgd worden, gesnoeid en bijgesneden, vertroeteld en verzorgd, dan groeien ze t mooist en dragen ze steeds meer vrucht.
laat god jou ook zo snoeien, je mooi maken, laat god je gedrag bepalen, zodat je vrucht kan dragen. laat God je leven bepalen, wees enthousiast voor Hem... je bent zijn geliefde kind, je hoort bij Hem.. en Hij houdt van je!